ALTD

Autoskola, LTD

Merķeļa 11-520, Rīga, LV-1050 www.autoskolasia.lv
Autoskola

Izmanto šī rudens izdevīgāko piedāvājumu!

Ja vasarā garas pastaigas un sabiedriskais transports ir iespēja aktīvi pavadīt laiku un izbaudīt skaistās vasaras dienas, tad gada aukstajā laikā mūsu platuma grādos pārvietošanās kājām vai ar sabiedrisko transportu var kļūt par lielu izaicinājumu!

Mācies no jebkuras vietas pasaulē

SIA Autoskola piedāvā jaunu un unikālu iespēju Latvijā – apgūt B kategorijas teorētiskās apmācības tiešsaistes platformā MACAM.LV. 

autoskola

Autovadītāja apliecības iegūšana – tava Jaunā gada svarīgākā apņemšanās

Mēs visi Jaunajā gadā apņemamies uzsākt jaunas lietas, dzīvot veselīgāk, sportot vairāk, bet mēs, SIA Autoskola kolektīvs, izaicinām tevi Jaunajā gadā kļūt par autovadītāju un iegūt B kategorijas vadītāja apliecību!

autoskola

Īstais laiks iegūt autovadītāja apliecību!

Ja tu vēl neesi ieguvis autovadītāja apliecību, tad tagad ir īstais laiks to izdarīt! Agrāk kursantiem bija rūpīgi jāplāno savs laiks, lai ierastos uz katru teorētisko apmācību klātienē, tad šobrīd ikviens var apgūt nodarbības autoskolā attālināti. Apgūsti autovadītāja teorijas kursus, neizejot no mājas!

Izmanto savu atvaļinājumu lietderīgi un iegūsti B kategorijas vadītāja apliecību!

Vasara ir vislabākais laiks vadītāja apliecības iegūšanai, jo vasara ir atvaļinājumu laiks un brīvlaiks augstskolā starp studijām, tādēļ aicinām visus izmantot šo brīvo laiku lietderīgi un investēt savā nākotnē. SIA “Autoskola” piedāvā augstas kvalitātes B, A un BA kategorijas teorijas kursus tiešsaistē par izdevīgu cenu. 

Profesionāli instruktori un kvalitatīva apmācība – SIA "Autoskola"

SIA “Autoskola” piedāvā B kategorijas apmācības Rīgā, Jelgavā un Ogrē.  Autoskola piedāvā apgūt kursus dienas, vakara un brīvdienu, kā arī paātrinātajās grupās.

SIA "Autoskola" – B kategorijas tiesības, teorijas kursi, autoskolas Rīgā

Tiesību iegūšana sniedz brīvību un paver vairāk iespēju, vienlaikus ietaupot laiku. Ja esat nolēmis iegūt B kategorijas tiesības, nepieciešams mācīties autoskolā, nokārtot teorētisko un vadīšanas eksāmenu.  

SIA "Autoskola" – autoskola, autoskolas Ogrē, B kategorija

Kad esi nolēmis iegūt autovadītāja apliecību, ir laiks doties uz sevis izvēlēto autoskolu un sasniegt iecerēto mērķi. Šobrīd ir pieejamas dažādas autoskolas, kurās iespējams apgūt braukšanas prasmes. Lai neapjuktu plašajā piedāvājuma klāstā, sākotnēji nepieciešams izvērtēt atsauksmes par katru autoskolu.

Iegūsti autovadītāja tiesības SIA Autoskola

 Autoskola – vieta, kur iegūt visas nepieciešamās zināšanas, lai vadītu transportlīdzekli. Šobrīd ir pieejami dažādi varianti, kur apgūt braukšanas prasmes. Lai neapjuktu lielajā piedāvājumu klāstā, ir jāizvērtē un jāizvēlas īstā autoskola. 

Location